CLOUD MİNİNG SCRİPT

BULUT MADENCİLİĞİ SCRİPTİ

Kendi bulut serverlarınızı kiralatarak para kazanmak ister misiniz ?

Bulut madenciliği sunucularınız veya kendi veri merkezinizde mining sunucularınız mı var ? Kiralama yaparak para kazanmak ve buna göre bir yazılım mı arıyorsunuz ? Evet sizler için bir yazılım geliştirdik. Arkaplanda yatırımı doğru bir şekilde kullanarak, cloud işleri haricinde diğer işler yaparakta kar payını ödeyebilirsiniz.

Esnek, Hızlı ve İhtiyaçlarınız Doğrultusunda Geliştirildi

Tamamiyle php 8.0 teknolojisi ile full optimazsyon yapılarak geliştirilmiştir, en düşük sunucuda bile anlık 5.000 online rahatlıkla görebilmektedir. Oldukça kolay kurulum ve kullanım imkanı sağlamaktadır. Tüm ihtiyaçlarınıza cevap vereceğinden şüpheniz olmasın.
5 dil desteği bulunmaktadır Türkçe - ingilizce - çince - rusca ve almanca istenirse istek üzerine dil eklemeleri yapılmaktadır.

Gelişmiş Admin Paneli

Sitedeki veritabansal tüm değişiklikleri yönetim paneli üzerinden kolayca yönetebilirsiniz. Bayi bakiye ekleme, üye düzenleme, gelen - giden dengesi ve benzeri...

Bitcoin Ödeme Sistemi

Sistemimizde coinpayments.com apisi bulunmaktadır, api kodunuzu yazdığınız takdirde sorunsuz bir şekilde otomasyonlu 30 farklı dijital para ile ödeme alabilir ve ödeme yapabilirsiniz. 



''Sitedeki 5 script'i toplu olarak (Karma) çok ucuza almak için'' ( Tıkla )