Türkçe yatırım sitesi scripti

























En iyi yatırım yapan pazarlama araçlarından biri, Yüksek getirili yatırım programıdır. Ayrıca HYIP denir. Akıllı yatırım için en karlı yoldur. 

Amacımız, PERFECT MONEY, SOLIDTRUST PAY, EGO PAY, BITCOIN, PAYZA, DOGECOİN, LİTECOİN, BANKA TRANSFERİ ve diğerleri gibi çeşitli online ödeme işlemlerini destekleyen güvenilir, güvenilir ve en iyi HYIP çevrimiçi yatırım programını bulmaktır . 

En iyi çevrimiçi yatırım programını olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca, HYIP profesyonelce uzmanlar tarafından tamamen şifrelenmiş benzersiz HYIP komut yazılımı verir ve en son HYIP programını tasarlamada deneyimli. 

HYIP Geliştiricileriniz, ihtiyaçlarınızı karşılamak için en iyi HYIP yazılım programını sunmak için en son teknolojiyi kullanıyorlar.
Arkadaşlar script direk bize ait değildir biz geliştirmesini ve türkçe dil desteği ekleyerek sizlere sunuyoruz. Scriptimiz sorunsuz ve kullanımı kurulumu oldukça basittir. Site şuan 3 dilde çalışmaktadır. ingilizce, türkçe ve rusca. Kullanıcı dostu olduğundan üyeleriniz içinde kullanımı oldukca kolay ve anlaşılırdır. 
Diger scriptlerin aksine oldukça geniş kapsamlı ve admin paneli oldukça zengindir. ödeme aracı sayısı oldukça fazla olmakla birlikte kullanıcı panelinde ve ödeme alma / gönderme seçeneklerinde istediğiniz gibi oynama yapabilmektesiniz. Ayrıca siteye kolaylıkla script / html eklentiler ekleyebilir scripti dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz.

Sitenizi ister bulut madenciliği ister yatırım sitesi olarak kullanma imkanınız değiştirme şansınız bulunmaktadır bu anlamda admin panelde her türlü kolaylık ile karşılaşacaksınız.



Ürün sadece bir kişiye satılacaktır.
Hemen satın al butonu çalışmıyor ise ürün satılmış demektir.
Benzer bir script için yorum yada msj göndermeniz yeterlidir.
Satılan ürün yerine aynı islevde olan ancak tasarımı benzeşmeyen yeni bir ürün eklenir.

''Sitedeki 5 script'i toplu olarak (Karma) çok ucuza almak için'' ( Tıkla )